Hoe het werkt

Eerst maak je de keuze tussen het huren van een zeer uitgebreide en overcomplete themakist of het kopen van een feest-idee-boek. Vervolgens kies je een thema voor het kinderfeest en ga je naar de contact-pagina voor het reserveringsformulier.

Feestbeestjes streeft er naar om binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en zal per e-mail overleggen wanneer de uitnodigingen, feestboek en/of themakist worden opgehaald of wanneer het feest-idee-boek met toebehoren (na betaling) wordt opgestuurd.

Daarna ontvang je per e-mail de bevestigingsbrief met de algemene voorwaarden en de factuur.
De factuur + € 100,- borg worden contant voldaan bij het ophalen van de themakist.
Indien je kiest voor het ophalen van de uitnodigingen, kun je deze meestal de dag na bevestiging van de reservering al komen ophalen. Het feestboek is vanaf 1 week voor het feest op te halen. Opsturen kan ook. Zie info & prijs voor meer informatie over de verzendkosten.

Je huurt de zeer complete themakist voor 1 dag. Dit houdt het volgende in:

Indien de themakist met toebehoren in goede staat wordt teruggebracht, krijg je uiteraard de borg van € 100,- meteen terug. Zijn er spullen beschadigd of kapot (door onzorgvuldig gebruik), zal Feestbeestjes genoodzaakt zijn een deel van de borg in te houden. Gelukkig hebben wij dit nog nooit hoeven doen.
LET OP: Verkleedkleren zijn GEEN overalls! Grasvlekken, stift en verf zijn niet te verwijderen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Na het terugbrengen, vind je het jammer dat je niet iedere maand zo’n geweldig feest van FEESTBEESTJES mag geven!
We zien je volgend jaar of bij een kinderfeestje van een broertje of zusje graag weer terug!

vervoer

Houdt rekening met vervoer:
De themakisten bestaan uit 1 kist (80 x 40 x 45 cm) + 1 big shopper + 1 zak verkleedkleding + enkele losse accessoires