Informatie & Prijs

Themakist
De huurprijs van een themakist voor het kinderfeestje bedraagt € 45,-. Kijk even bij ieder thema wat er allemaal in de kist zit om een goede keus te kunnen maken. De bakkersmand (6 t/m 12 jr) en high tea kist (6 t/m 12 jr) kosten € 35,-. De high tea is in compacte vorm ook te huur in combinatie met een andere themakist. In dat geval is de prijs voor de high tea maar € 15,-. Op de high tea-pagina vind je meer informatie hierover.
Naast het huurbedrag zit er op een kist borg die bij het afhalen van de kist moet worden voldaan (zie hieronder voor meer informatie). De huur is voor 1 dag, hetgeen betekent dat de kist met toebehoren de middag of avond voor het feest mag worden opgehaald en uiterlijk de volgende avond wordt teruggebracht. In het weekend kan een kist (in overleg) ook zaterdagochtend worden opgehaald en zondagochtend worden teruggebracht. Themakisten voor het kinderfeestje worden niet bezorgd.

Borg
Op iedere themakist zit € 100,- borg die bij het ophalen van de kist contant boven op de huurprijs moet worden betaald. Indien de themakist met toebehoren in goede staat wordt teruggebracht na het kinderfeestje, krijg je de borg meteen terug. Zijn er spullen beschadigd of kapot (door onzorgvuldig gebruik), zijn wij genoodzaakt een deel van de borg in te houden. Gelukkig hebben wij dit nog nooit hoeven doen.
Bij high tea berekenen wij € 1,- per kopje of bordje aan kosten bij breuk of schade. Voor breuk of schade aan de theepot of grotere schalen rekenen wij € 3,-.
LET OP: Verkleedkleren zijn GEEN overalls! Grasvlekken, stift en verf zijn niet te verwijderen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Extra kinderkleding
Er is bij het huren van een themakist de mogelijkheid om maximaal 2 extra verkleedsetjes voor kinderen bij te huren. Dit kost € 5,- per kinderset (deze prijs geldt alleen in combinatie met een themakist). Bordjes, bekertjes, uitnodigingen, diploma's en kleurplaten worden aangepast aan het totaal aantal kinderen. De rest van de kistinhoud blijft gelijk.
LET OP: De extra gehuurde kleding kan anders zijn dan de kleding in de kist (8 stuks). Bij de ruimte- en high tea-kist zijn uitbreidingen helaas niet mogelijk.

Ouder verkleedkleding
Bij de themakisten, behalve bij de ruimte-kist, is het ook mogelijk om verkleedkleding voor volwassenen te huren. De prijs van een set voor 2 volwassenen bedraagt slechts € 5,- (alleen in combinatie met een kist, dus geen losse verhuur). Bij de bakkersmand zit er standaard een schort voor volwassenen in, hiervoor hoeft niet extra te worden betaald.

Verzendkosten uitnodigingen en/of feestboek
Als je ervoor kiest het feestboek op te laten sturen (1 week voor het feest), berekenen wij daarvoor € 4,50 aan verzendkosten. Ook de uitnodigingen kunnen we opsturen, hiervoor bereken wij € 2,50 aan verzendkosten.

Feest-idee-boek
De prijs van een feest-idee-boek plus 8 uitnodigingen en 8 diploma's bedraagt € 15,- (inclusief verzendkosten). Het feest-idee-boek wordt pas opgestuurd als het totale bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Extra uitbreidingen huren
De onderstaande materialen zijn alleen in combinatie met een themakist te huur. Zo is de popcornmachine leuk bij alle thema’s, maar de poppenkast vooral bij de verkleedkist. De high tea-kist zal zeker in de smaak vallen bij de prinsessen of de buikdanseressen van de 1001 nacht-kist! Natuurlijk houden heksen ook wel van een lekker kopje (kruiden-)thee! De genoemde prijzen zijn per dag.


NB: Alle verhuurmaterialen voor het kinderfeestje kunnen alleen bij ons worden opgehaald en teruggebracht (uitgezonderd feestboeken). Verhuurmaterialen worden dus NIET opgestuurd of door feestbeestjes bij u thuis bezorgd. Alle kosten betreffende de themakisten worden gepast contant voldaan bij het ophalen van de kist. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.


*** Halen en brengen van spullen altijd op de samen afgesproken tijden of anders na (telefonisch) overleg. ***