Bakkerslogo
Bakkerslogo
Bakkersmand

Aantal kinderen: 8
Aanbevolen leeftijd: 5 t/m 12 jaar

Een kinderfeestje geschikt voor echte lekkerbekken die graag bakken! Dit feestbeestjes thema zorgt zeker voor veel plezier. De kinderen maken immers hun eigen hapjes. Deze mand is eigenlijk voor elke leeftijd geschikt (als je maar genoeg hulphanden hebt).

Bakkersmand

Meiden en jongens die graag in de keuken meehelpen of graag snoepen van koekjes, cake, frikadelbroodjes of pizza zullen de dag van hun leven beleven met dit kinderfeestje. Eerst samen alles voorbereiden en dan onder het genot van een heerlijke ovenlucht de tijd doorbrengen met leuke spelletjes en activiteiten. Zowel zoete als hartige recepten zijn inbegrepen. Alle bakkersmaterialen, dus zonder ingrediƫnten, zitten in de themamand. Je hebt alleen zelf een oven nodig om de gerechten te kunnen bakken.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Een pollepel of ander keukengerei met een lintje om de opgerolde uitnodiging maakt de uitnodiging helemaal af. Je kunt ook een bakvormpje als een servetring om de uitnodiging schuiven.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek