Circuslogo
Circuslogo
Circuskist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd: 5 t/m 8 jaar

Alles verklappen? Ja hé, doen we natuurlijk niet, maar een tipje van het circusgordijn willen we wel alvast voor je oplichten.

Circuskist

De circuskist is een super kist met mooie circuskostuums, een echt circuspistezeil, spelletjes, maar vooral ook heel veel circusacts en jongleerartikelen. De spellen/acts kennen twee niveaus. Dit zorgt zeker voor een geslaagd kinderfeestje! Begin eenvoudig en ga, als dat gelukt is, door voor de extra uitdagingen. Veel oefenplezier! Als je wilt, kun je op het einde van het feest een echte voorstelling geven voor de ophaalouders. Ze zullen versteld staan van jullie kunsten die je geleerd hebt tijdens het kinderfeestje!

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Wat denk je er bijvoorbeeld van om de uitnodiging op te rollen en in een wc-rolletje te doen, dat versierd is met een mooie clown. Oprollen en voorzien van een donkerrood, velours lint of van een opgeblazen ballon met een clown erop geven de uitnodigingen een prachtige circusuitstraling!

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek