feest-idee-boek

Feest-idee-boek


Ben je handig en creatief, maar zoek je handvatten om zelf een geweldig themafeest te maken?

Dan is het FEEST-IDEE-BOEK van feestbeestjes de oplossing!

In tegenstelling tot de zeer complete themakisten van Feestbeestjes (waarbij je alleen het feestboek doorleest, wat boodschappen doet en de huiskamer versiert) verkopen wij ook feest-idee-boeken. Bij een feest-idee-boek laten we bepaalde zaken aan je eigen fantasie en creativiteit over. Dit kost dan ook wat meer voorbereidingstijd. Je krijgt wel 8 uitnodigingen, 8 diploma's en een compleet draaiboek met themaspelletjes, knutselideeГ«n, tips & trucs enz.
Zo ben je niet afhankelijk van een reservering, want een feest-idee-boek is altijd beschikbaar. Het is voor jezelf prettig als je ruim van te voren een feest-idee-boek koopt, zodat je ruim de tijd hebt om je in te leven in het thema en de benodigdheden te maken of verzamelen. In een feest-idee-boek staan themaspelletjes die je meestal met huis-tuin-en-keukenmateriaal kunt spelen. Voor aankleding en knutsels moet je vaak wel nog wat aanschaffen. Het feestboek koop je en hoeft dus niet te worden teruggegeven. Heb je meer dan acht kinderen op het feestje? Voor € 2,- per extra kind krijg je de benodigde uitnodiging en diploma.

Op dit moment hebben we de volgende feest-idee-boek thema's

Griezelfeest

Griezelfeest
Houd jij ook zo van spanning, spoken, griezels, spinnen en andere enge dingen? Dan is het griezel–idee–boek echt iets voor jouw papa of mama om voor jou een echt griezelfeest te maken!

Detectivefeest

Detectivefeest
Altijd al met je vriendjes en vriendinnetjes een mysterie op willen lossen? Vraag je papa of mama dan om hulp! Zij kunnen met het detective–idee–boek zo’n spannend feest voor je maken!

Olympischfeest

Olympische sporten
Hou jij van sporten, bewegen en wat competitie? Dan heeft feestbeestjes een Olympisch feest voor jou! Vraag je papa of mama om hulp! Zij kunnen met het olympische-sporten–idee–boek zo’n spannend feest voor je maken!

Waterfeest

Waterfeest
Wat is nu lekkerder dan hartje zomer een waterfeest geven! Natuurlijk heeft Feestbeestjes rekening gehouden met het Nederlandse klimaat en zijn er ook alternatieven voor binnen in het feest-idee-boek opgenomen. Succes verzekerd!

Feest-idee-boek bestellen of meer informatie nodig? Klik hier.