Heksenlogo
Heksenlogo
Heksen & Tovenaarskist

Aantal kinderen: 8
Aanbevolen leeftijd: 6 t/m 10 jaar

Heks Wieka heeft een probleem, ze zit opgescheept met een zwarte kat en ze HAAT katten! Al haar toverkunsten heeft ze er al op losgelaten, maar de kat wil maar niet verdwijnen. Tijdens dit heksen- & tovenaars kinderfeestje hoopt ze samen met de aanwezige heksen en tovenaars tot een oplossing te komen.

Heksen & Tovenaarskist

Ook jij kunt haar helpen door de spelletjes en opdrachten uit de voeren tijdens dit kinderfeestje. Uiteraard allemaal met het thema toveren en griezelen. Natuurlijk ook erg leuk voor een halloweenfeestje. Zo is er bijvoorbeeld een vleermuisspel en een griezeldisco, maar ook spookwerpen en muizenhappen komen aan bod. Alle veertien spelletjes die uitgebreid in het feestboek staan beschreven, zitten in de themakist. Natuurlijk staan er in het feestboek ook tips voor andere activiteiten en snack- & knutseltips (hiervoor wordt geen materiaal meegeleverd). Je kunt het zo spannend en eng maken als je zelf wilt.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Vast en zeker komen er allerlei ideeën in je op bij het thema heksen, maar toch voor de zekerheid enkele tips voor een nog spannender kinderfeestje. Je kunt een spinnetje om de opgerolde uitnodiging rollen of een klein zakje toverpoeder (glitters) eraan binden. Een breed lint met een leuke toverspreuk kan natuurlijk ook. Laat je fantasie de vrije loop.

High Tea

Heb je onze nieuwe thema “high tea” al gezien? Deze is voor maar € 15,- in combinatie met de heksenkist te huur. Ja, heksen houden ook van een hapje en een kopje (kruiden-)thee! Je krijgt dan een uitgebreide high tea-servies voor acht personen met receptenboekje voor lekkere, zelf te maken high tea-hapjes. Dit thema is ook als complete kist te huur, dus inclusief aankleding, diploma, uitnodigingen, kleurplaten, spellen en leuke tips en ideeën. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de high tea-pagina.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek