High tea-logo
High tea-logo
High Tea-mand

Aantal kinderen: 8
Aanbevolen leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Goedemiddag hippe jongens en deftige dames. Mag ik u allen uitnodigen voor een heerlijk kopje thee met hartige en zoete hapjes tijdens dit kinderfeestje? VOORZICHTIG, want er zit echt porseleinen servies in deze themamand.

High tea-kist

Welke jongens en meiden vinden dat nu niet leuk? Samen aan de keukentafel heerlijke hapjes maken, om deze tijdens de High Tea op te smullen. Alle bakkersmaterialen en recepten voor een super High Tea zijn aanwezig. De boodschappen moeten natuurlijk wel nog zelf worden gedaan! Tijdens de baktijd zijn er leuke spelletjes om vervolgens het feest af te sluiten met een heerlijke High Tea voorzien van eigen gemaakte hapjes en geserveerd op prachtig, echt porseleinen servies en wonderlijke etagères! Je kunt er ook voor kiezen om de hapjes vooraf te maken of te kopen. Er zijn genoeg spelletjes en activiteiten om een middag te vullen. Dit thema is tevens als compacte versie (met 8 serviezen + etagère + kookboekje) te huur in combinatie met een andere themakist voor slechts € 15,-. Denk aan een koninklijke High Tea voor prinsessen, een Oosterse High Tea bij de 1001 nachtkist of een griezel/kruiden High Tea voor echte heksen. Klik hier voor de voorwaarden.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Je kunt de uitnodiging inpakken in mooi bloemetjes papier of een theelepeltje met een lintje eraan knopen. Een theezakje of een cupcakeje aan de uitnodiging bevestigen, geeft ook meteen de High Tea-sfeer.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek