Indiaanlogo
Indiaanlogo
Indianenkist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 12)
Aanbevolen leeftijd: 5 t/m 8 jaar

Een spannend kinderfeestje voor jongens en meisjes! De indianen hebben namelijk diamantkoorts, ze moeten zoveel mogelijk spelletjes goed doen om diamanten te verzamelen en zo te bewijzen dat ze goede krijgers en squaws zijn. Je ouders kunnen ook als twee indianen op het feest komen.

Indianenkist

De themakist is goed gevuld met kleding, accessoires, diamanten en spelletjes in het indianenthema. Natuurlijk mag bij dit thema de wigwam en de prachtige prairie-achtergrond niet ontbreken! Er zijn rustige en actieve spelletjes, zodat je de ideale mix kunt maken voor het geven van een geweldig kinderfeestje! Zo kan er bijvoorbeeld een totempaal worden gebouwd, is er een indianendisco, een boek met een leuk indianenverhaal, maar ook een roele-boele-worstel-wedstrijd! Die keuze maak je natuurlijk zelf. In principe is de kist voor 8 indianen of 8 squaws. Als je zowel meiden als jongens op je kinderfeest uitnodigt, is de kist tot 12 uit te breiden. Klik hier voor de voorwaarden.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Door de uitnodiging op te rollen, wat gekleurde touwtjes er kruislings omheen te draaien en er een mooie veer bij te steken, maak je de uitnodiging helemaal af! De uitnodiging voorzien van een zelfgemaakte dromenvanger geeft natuurlijk ook een prachtig effect, maar vergt iets meer werk. Ze zijn ook te koop in de winkel of op de markt. Je kunt op de opgerolde uitnodiging een stoer bizonplaatje of paardensticker plakken.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek