Informatie & Prijs

Prijzen themakisten

Borg
De borg van een themakist is € 50,-
Huur je losse materialen dan wordt de borg vermeld in de bevestigingsmail.
De huur van de kist is voor ± 24 uur. De avond voor het feestje dient de kist opgehaald te worden en de kist dient op de avond van het feestje teruggebracht te worden. Bij het te laat terugbrengen van de kist wordt € 30,- per dag op de borg in mindering gebracht.


Extra verkleedkleding voor de kinderen
Bij bijna elke themakist heb je de mogelijkheid om twee extra setjes verkleedkleding voor kinderen en twee sets verkleedkleding voor volwassenen bij te huren. De extra gehuurde kleding kan afwijken van de kleding in de kist (8 stuks). De rest van de kist inhoud blijft gelijk.

Feestboeken en Feest-idee-boeken
Het feestboek is inbegrepen bij de huur van de themakist en kan max. 7 dagen voor het feestje opgehaald worden of samen met de themakist op de dag van verhuur.
Het Feest-idee-boek inclusief uitnodigingen en diploma’s kan op elk gewenst moment worden opgehaald. Wil je het feestboek of Feest-idee-boek graag thuis ontvangen dan worden hier verzendkosten voor gerekend.

Feestartikelen bij een themakist of voor de losse verhuur
Maak met onderstaande artikelen je kinderfeestje nog completer!
Deze artikelen zijn te huur in combinatie met een themakist en je kunt ze los huren.
Wanneer je de artikelen los huurt, komt er nog borg bij. Deze borg wordt vermeld in de reserveringsbevestiging. Zie hieronder de prijzen, in combinatie met de themakist en losse verhuur.

Nu ook bij Feestbeestjes: buitenspellen!!
De buitenspellen van Feestbeestjes zijn erg leuk om samen te spelen met vrienden, familie, buren of collega's. Ze zijn eenvoudig te spelen en zorgen voor een gezellige en leuke sfeer. Alle spellen kun je los huren voor € 7,50 voor 24 uur, met een borg van € 20,-
Of je kies voor een pakket van 4 spellen voor maar € 20,-, met een borg van €50,-
Klik hier voor foto's en meer informatie.

Belangrijk
Alle verhuurmaterialen voor het kinderfeestje kunnen alleen bij Feestbeestjes worden opgehaald en teruggebracht (uitgezonderd van feestboeken/feest-idee-boeken).
Verhuurmaterialen worden dus niet opgestuurd of door Feestbeestjes thuisbezorgd.
Alle kosten betreffende de themakisten worden (liefst gepast) contant voldaan bij het ophalen van het feestboek.

Na reservering ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Het halen en brengen van de materialen is altijd op de samen afgesproken tijden of anders na overleg!