Piratenlogo
Piratenlogo
Piratenkist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd: 5 t/m 8 jaar

Hoe spannend wil je het kinderfeestje maken? ... Een piratenfeest met een echte schatkist en gevaarlijke spellen, zoals De woeste rivier oversteken, Slangen vangen en De schat veroveren. Welk kind wil dat nu niet!

Piratenkist

Er zitten in deze themakist heel veel spellen die zowel jongens als meiden leuk zullen vinden tijdens je kinderfeestje. De themakist is voorzien van acht piratenpakken. Voor de jarige is er eventueel een kapiteinshoed in plaats van een rode hoofddoek. Er is ook een cd met feestmuziek, een leuk piratenverhaal, uitnodigingen, piratendiploma's en nog vГГГl meer! O ja, er zitten geen wapens (zwaarden, dolken, geweren e.d.) in de themakist.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Natuurlijk is een gebrand randje erg stoer, maar denk ook eens aan een stoere doodshoofdzegel (sticker/plaatje) op de opgerolde uitnodiging. Een gouden munt of piraten ooglapje (te koop in feestwinkel of speelgoedzaak) aan de uitnodiging maken het helemaal af.

Ruimtelogo

Op zoek naar een ander stoer kinderfeest? Wat dacht je dan van een astronautenfeest! Samen met vriendjes in de ruimte je spaceshuttle besturen en repareren? Of op de foto met een levensgroot figuur uit Star Wars? Nou, dit en nog meer spannende dingen zitten in de ruimtekist! Een kinderfeestje met tovenaars of indianen is natuurlijk ook erg stoer.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek