Prinsessenlogo
Prinsessenlogo
Prinsessenkist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd: 5 t/m 8 jaar

ERG roze kinderfeestje, maar jongens mogen als ridder natuurlijk best het prinsessenavontuur meebeleven!
Je ouders kunnen als twee echte koningen op het kinderfeest komen.

Prinsessenkist

Een echte prinses op je verjaardag..., welk meisje droomt daar nu niet van! Nou deze wens wordt werkelijkheid en niet alleen voor je dochter, maar ook voor zeven andere meisjes! De meisjes gaan tijdens dit kinderfeestje samen op avontuur en worden gaandeweg het feest omgetoverd tot echte prinsessen! Gevolgd door een prachtige modeshow of een chic prinsessenbal. De themakist bevat geen schmink, maar echte make-up voor de jongedames.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Zo kun je de uitnodiging oprollen en dan met twee glitter schuifspeldjes (drogist of Action) vastzetten. Of draai er een leuk roze lintje omheen. Natuurlijk kun je de uitgenodigde prinsesjes in wording alvast een leuk kralenarmbandje geven door deze om de opgerolde uitnodiging te doen. LET OP: Neem hiervoor armbandjes met een elastiekje, die zijn gemakkelijker om de uitnodiging te krijgen. Niet te strak, want dan kreukelt de uitnodiging!

1001 Nachtlogo

Wil je eens iets anders dan een roze prinsessen kinderfeestje? Wat dacht je dan van een 1001 nachtfeest. Oosterse prinsessen stelen de show, maar natuurlijk zijn stoere Aladins ook van harte welkom.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek