Ridderlogo
Ridderlogo
Ridders & Jonkvrouwenkist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd: 5 t/m 8 jaar

ERG STOER ridder kinderfeestje natuurlijk, maar voor de jonkvrouwen de uitdaging om te laten zien dat ze net zo stoer kunnen zijn! Je ouders kunnen als twee echte koningen op het feest komen.

Ridderkist

Altijd al eens een echte ridder willen zijn tijdens je kinderfeestje? Dan is dit je kans! Samen met zeven andere ridders (of met enkele jonkvrouwen) beleef je spannende avonturen. Zo staat er een heuse kasteeltoren die wordt bewaakt door de draak. Je zit op fluweelzachte, koninklijke kussentjes en je speelt spannende ridderspelletjes. Meer verklappen we nog niet, dat mogen de ridders en jonkvrouwen zelf gaan ontdekken.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Natuurlijk is een gebrand randje erg stoer, maar denk ook eens aan een opgerolde uitnodiging met een echte zegel. Deze kun je maken van kaarsvet waarin je een vormpje drukt, bijvoorbeeld een stempel uit een stempelset. Eenvoudiger kan ook met een leuke riddersticker. Met zilver- of goudkarton kan de uitnodiging worden versierd door er een schildje of zwaard uit te knippen en op te plakken.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek