Spellogo
Spellogo
Verkleed- en Spellenkist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd: 3 t/m 5 jaar

Waarschijnlijk het eerste kinderfeestje waarbij je kindje bewust vriendjes op zijn/haar kinderfeestje wil uitnodigen en van jou verwacht dat jij er een geweldige dag van zult gaan maken! Dat is met een themakist van Feestbeestjes heel makkelijk.

Spelkist

Speciaal voor de allerkleinste kinderfeestjes heeft Feestbeestjes een verkleed- en spellenkist gemaakt. Deze kist bevat verkleedkleertjes in de maten 104 en 116 om de kinderen om te toveren in een brandweerman/-vrouw, danseres, politieagent, fee, cowboy en tal van andere karakters. Daarnaast zitten er allemaal leuke spelletjes in die op verschillende niveaus te spelen zijn, zodat alle kinderen mee kunnen doen. Tussendoor lekker chips snoepen en luisteren naar een voorleesverhaal, zal zeker in de smaak vallen. Wedden dat je kind volgend jaar weer zo’n geweldige themakist van Feestbeestjes voor zijn kinderfeestje wil hebben!

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Je kunt de uitnodiging oprollen en versieren of vastplakken met leuke stickertjes, maar je kunt er ook een puntzak van draaien en binnenin de puntzak snoep of popcorn stoppen met een leuk strikje eromheen.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek